Високоефективни SSD CLOUD сървъри,
физически сървъри под наем,
безупречна поддръжка
Създайте и управлявайте лесно и гъвкаво в CLOUDWARE.

ПРЕДИМСТВА НА CLOUDWARE

НИСКИ ПЪРВОНАЧАЛНИ ИНВЕСТИЦИИ
Стартирайте с минимални инвестиции. Елиминирайте необходимостта от закупуване на оборудване и забравете разходите за охлаждане, електроенергия, охрана и хардуерна поддръжка.
КРАТЪК ПЪТ ДО ПАЗАРА
Съкратете драстично времето за стартиране или разширяване на бизнеса си. С CLOUDWARE спестявате дни, седмици и месеци, за да отговорите на нуждите на своите клиенти преди конкурентите.
САМООБСЛУЖВАНЕ И ДОСТЪП НАВСЯКЪДЕ
Управлявайте своята платформа бързо и лесно сами от всяка точка на света, през интуитивен уеб базиран контролен панел. С няколко клика променяте сървърните си конфигурации или делегирате права на нови потребители.
СИГУРНОСТ И ЗАЩИТЕНОСТ НА ДАННИТЕ
Гарантираме пълна наличност на услугите Ви. CLOUDWARE е разположен в Sofia Data Center, а за да осигурим високоскоростна и изключително надеждна резервирана връзка, използваме мрежата на Нетера.
PAY-AS-YOU-GO
Клиентите ни плащат само за това, което наистина използват. Сами определяйте размера на ресурсите си. Спестете ненужни разходи за оборудване и поддръжка, като ги намалите, когато нямате нужда от тях.
ЕЛАСТИЧНОСТ И СКАЛИРУЕМОСТ
Изградете Cloud сървърите си с параметрите, от които имате нужда. Добавете бързо и лесно още ресурси, когато са ви необходими. Платформата се променя динамично спрямо Вашите потребности.
Cloudware.bg използва "бисквитки". Прочети повече.