Надеждни сървъри,колокирани в нашите сертифицираницентрове за данни

Осигурете максимална надеждност на бизнеса си с лесен и сигурен достъп до съхраняваните данни. Всички ресурси са 100% налични и заделени изцяло за Вашите нужди и само Вие имате достъп до данните си.

НАЕТИ СЪРВЪРИ

ПРЕДИМСТВА НА НАЕТИТЕ СЪРВЪРИ

НИСКИ ПЪРВОНАЧАЛНА ИНВЕСТИЦИЯ
Няма нужда да закупувате собствени машини или сами да изграждате сигурно място за информацията си. Cloudware ще предложи най-оптималното решение според Вашите изисквания. Без договор и дългосрочно обвързване.
ВИСОКОСКОРОСТНА СВЪРЗАНОСТ
Интернет свързаността се осигурява от Нетера. По този начин, ние Ви гарантираме високоскоростна свързаност и надежден достъп до българското и международното Интернет пространство.
ПЪЛЕН ДОСТЪП И БЕЗПЛАТНО НАБЛЮДЕНИЕ
Разполагате с цялостен root достъп до Вашия сървър и възможност да използвате 100% от ресурсите му. Чрез IPMI контролера и отделен IP адрес имате пълен достъп и наблюдение.
БЕЗПЛАТНА ПЪРВОНАЧАЛНА КОНСУЛТАЦИЯ
Нашите висококвалифицирани ИТ специалисти ще ви консултират в избора на най-подходящото и ефективно техническо решение.
СИГУРНОСТ И ЗАЩИТЕНОСТ НА ДАННИТЕ
Техническо оборудване на CLOUDWARE e разположено в Sofia Data Center, сертифициран в съответсвие с европейските директиви и националните наредби.
ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ КОМПОНЕНТИ
При избор на хардуер, ние се доверяваме само на доказани марки, с които работим в продължение на 10 години. Нашите сървъри са изградени от висококачествени компоненти и са тествани, преди да бъдат въведени в експлоатация.
Cloudware.bg използва "бисквитки". Прочети повече.