Нонстоп поддръжкана критични бизнес приложения
24х7 ИТ Услуги и Решения

Ние ще осигурим, управляваме и развиваме нужната за бизнеса Ви ИТ среда. Eкип от обучени специалисти работи специално за Вас.

Изберете най-подходящия абонамент

IT ПОДДРЪЖКА

АДМИНИСТРИРАНЕ НА СЪРВЪРИ
Първоначална инсталация, конфигурация на операционна система и периодична актуализация с последните налични версии (системни ъпдейти).
24/7 МОНИТОРИНГ НА СЪРВЪРНА ИНФРАСТРУКТУРА
Ранно диагностициране и съдействие при отстраняване на възникнали софтуерни и хардуери проблеми чрез специализирана мониторинг система.
МИГРАЦИЯ НА ДАННИ ОТ ДРУГИ РЕШЕНИЯ
Независимо каква система или решение използвате, ние ще осигурим безпроблемно прехвърляне на данните Ви и тяхното последващо валидиране.
УПРАВЛЕНИЕ НА СОФТУЕР
Инсталация, конфигурация и периодично обновяване на софтуер.
УПРАВЛЕНИЕ НА МРЕЖОВА ИНФРАСТРУКТУРА
Мрежови настройки, конфигурация на вградена в операционната система защитна стена, изграждане на защитена свързаност към вътрешна инфраструктура.
ОПТИМИЗАЦИЯ НА ПРИЛОЖЕНИЯ И БАЗА ДАННИ
Изготвяне и прилагане на стратегии за защита на услугите и информацията, анализ на системни логове, администрация на потребители на системата и техните права; управление на потребителски профили.

ДРУГИ УСЛУГИ

SSL сертификати
Поръчайте SSL сертификат, за да подобрите Вашия уеб сайт. С правилният SSL сертификат приемате плащания без посредници, намалявайки разходите си и увеличавайки сигурността на Вашите клиенти.
Софтуер под наем
Като оторизиран партньор на Майкрософт, ние Ви предлагаме софтуер под наем за облачен или нает сървър. Оптимизирайте разходите си като плащате на месец и без дългосрочно обвързване.
Регистрация на домейни
Регистрирайте вашето уникално име в Интернет. При нас можете да регистрирате или да прехвърлите вече съществуващ домейн.
Cloudware.bg използва "бисквитки". Прочети повече.